Over ons

Dit is een website die verschillende datingsites vergelijkt. Onze missie is om het gemakkelijker te maken voor alleenstaanden om de beste datingsite te vinden.

Tegenwoordig zijn er een groot aantal datingsites beschikbaar. Dit is een goede zaak maar maakt het ook moeilijker voor de gebruiker om te kiezen welke site ze moeten gebruiken. Daarom willen we de datingsites aanbieden waarvan we denken dat ze de beste zijn.

Een groot voordeel is dat alle datingsites gratis registratie bieden. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen om te registreren en te zien wat de dating site te bieden heeft. Op deze manier kan je een indruk opdoen voordat je besluit te betalen of niet.

Wanneer we een datingsite beoordelen, zijn er veel factoren waar we naar kijken. De belangrijkste factor is het aantal geregistreerde en actieve gebruikers in elk land. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste aspect van een datingsite aangezien de selectie belangrijk is.

We kijken ook hoe gemakkelijk het is om de datingsites te gebruiken en hoe gemakkelijk het is om te matchen met een persoon met gemeenschappelijke interesses. Veel datingsites hebben speciale algoritmes om mensen te koppelen en deze bekijken we ook.

Sommige datingsites staan bekend om het gebruik van nep profielen zodat het lijkt alsof ze meer actieve gebruikers hebben dan ze echt hebben. Als we denken dat dit het geval is, zal onze eindscore van de datingsite drastisch afnemen.

Om deze website te kunnen onderhouden en er aan te kunnen verdienen, ontvangen we een commissie wanneer een gebruiker van onze site op een datingsite registreert en/of een abonnement koopt. Dit kan invloed hebben op hoe we de datingsites rangschikken maar is zelden beslissend.

We hopen dat je deze website leuk vindt en dat je een geschikte datingsite vindt. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt.